Το Γενικό Λύκειο Αλικιανού Χανίων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης,

21/5/16

 
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
 
 
Είκοσι (20) μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Αλικιανού Χανίων, πραγματοποίησαν την περασμένη Τρίτη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις Σχολές και τα ακαδημαϊκά προγράμματα των Σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο πλαίσιο προγράμματος του σχολείου τους, σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό.
29/11/2012
Τους μαθητές συνόδευαν οι καθηγητές τους Ιωάννα Πάσχου και Νικόλαος Ταμπάκης.
Η Αναπλ. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων Μαρία Παπαδάκη, καλωσόρισε τους μαθητές, τους ενημέρωσε για το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τη λειτουργία του και τις υπηρεσίες του. Η υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης Νεκταρία Λιοδάκη, τους παρουσίασε τα Τμήματα και τις Σχολές του Ιδρύματος και αναφέρθηκε διεξοδικά στις επαγγελματικές διεξόδους των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Απαντήθηκαν ερωτήσεις των μαθητών και κατόπιν τους διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό του Ιδρύματος. Τέλος, η υπάλληλος της Βιβλιοθήκης Γεωργία Διαμαντάκη ξενάγησε τους μαθητές και τους καθηγητές τους στους χώρους της Βιβλιοθήκης. Οι μαθητές ευχήθηκαν να επισκεφθούν ξανά το Πανεπιστήμιο Κρήτης ως φοιτητές του πλέον.
 
Αναδημοσιευσα Από Ρεθεμνιωτικα Νεα