Ώρα για Πέρκα Φιλέτο,

18/3/16


Υλικά! 1 Κομμάτι Πέρκα φιλέτο (είναι περίπου στα 400 γραμμάρια) 2 ποτήρια νερό λίγο πιπέρι 2 κλωνάρια ψιλοκομμένο Σέλινο 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
  Πως το φτιάχνω !   Πιπέρι στο ψάρι, κόβω σε ψηλά κομμάτια, αφού πλύνω τα δυο κλωνάρια Σέλινο. Βάζω σε μια κατσαρόλα το νερό και το λάδι και ανάβω το μάτι σε χαμηλή θερμοκρασία., μόλις ζεσταθεί βάζω το ψάρι και το σέλινο το οποίο ψήνεται για 15 λεπτά μετά το βγάζω και αφήνω το ζουμί να "δέσει" και μετά κλείνω το μάτι. Στο τέλος περιχύνω το ζουμί στο ψάρι.  
Καλή Όρεξη!