Πάμε για Αρακά,

18/3/16


Υλικά, 500 γραμμάρια Αρακά κατεψυγμένο 2 κουταλάκια Νοστιμιές Knor/Magi 1 κρεμμύδι σαν πορτοκάλι, που το έχουμε λιώσει στο Μουλτι 1 ποτήρι αραιωμένο πελτέ ντομάτας Μισό φλιτζάνι λάδι
 

  Παρασκευή,

 Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, και ρίχνουμε να τσιγαριστεί το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε τον Αρακά και ανακατεύουμε. Κατόπιν τον ντοματο_πελτέ και τα 2 κουταλάκια Νοστιμιές Knor/Magi ανακατεύουμε, εάν έχει λίγο ζουμί προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό,  μισή ώρα ψήνεται και Τσουπ, είσαι Ετοιμοο.