Σου χρωστάω τι Ζωή μου που μου την έδωσες, αυτά δεν έχουν Τιμή,

18/3/16

 

  Ηλίας Λαμπίρης, Ο Ηλίας Λαμπίρης είναι Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν. Γεννήθηκε στις 25 Νοέμβριου 1941, στη Βισταγή-Σύβριτος Ρεθύμνου. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μονάχου, όπου είχε ολοκληρώσει και τις βασικές του σπουδές στην Ιατρική. Το 2007 εξελέγη για 1η φορά βουλευτής του Ν. Ρεθύμνης, οπότε και διετέλεσε Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων. Το 1978 ήταν Γραμματέας της Ελληνικής Δημοκρατικής Κοινότητας Δ. Βερολίνου. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Δυτικού Βερολίνου, ενώ το 1985 διετέλεσε Διευθυντής του Ε.Σ.Υ, του Ορθοπαιδικού Τμήματος ΠΓΝ Αθηνών. Από το 1987 είναι Καθηγητής Α' βαθμίδας-Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έχει διατελέσει Κοσμήτωρ της Ιατρικής Σχολής του ιδίου Πανεπιστημίου. Το 1998 εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας (ΕΕΧΟΤ). Την περίοδο 1994 - 2000 ήταν Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ) και, αμέσως μετά, την περίοδο 2001-2004 διετέλεσε Πρόεδρος του ΚΕ.Σ.Υ.

 

 Κατά την περίοδο 1998-2004 εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο Ανώτατο Συμβουλίου Υγείας για την Εκπαίδευση των Γιατρών που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Είναι συγγραφέας τριών (3) βιβλίων Ορθοπαιδικής και έχει πραγματοποιήσει πλήθος δημοσιεύσεων σε ξενόγλωσσα περιοδικά και διαλέξεων στο εξωτερικό. Είναι Μέλος του Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2005. Αναδημοσιευση κειμενου Απο Www.blod.gr   Σου χρωστάω μέρος της Ζωής μου σε Ευχαριστώ είσαι Πάντα πατέρας της Σκέψης μου, Ευχαριστώ!  
"Μαρία, Ζωή Είναι Κίνηση και Κίνηση Ζωή". Και αυτό είναι !

1 σχόλια:

greecelandsmaria είπε...

ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ, Αυτά που ξέρω εγώ Μου έκανε 4 χειρουργεία με απάλλαξε από Σοβαρό ιο που τρώει το κόκκαλο. Σπούδασε στην Γερμανία. Έχει Άριστο Χαρακτήρα ποτέ δεν πληρώθηκε για την όποια Εργασία του .. 4 χείρουργια, εδώ δεν πληρώθηκε όταν ήρθε Σπίτι μου..Σε Ευχαριστώ που μας ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Θ Ε Ο ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..