Σελινάτο,

19/3/16


Υλικά, Ένα  κιλό χοίρινο, σε κομματάκια  ( Σπάλα είναι μαλακό) Ένα ματσάκι Σέλινο ,αφού το κόβουμε σε κομμάτια και ενώ το έχουμε πλύνει.και βράση για δέκα λεπτά να φύγει η πικρίλα. και 1 πράσο που αφού πλύνω ψιλοκόβω. Μισό φλιτζάνι ρύζι Δυο κουταλιές νοστιμιές  Matzi/knor Ένα φλιτζάνι λάδι Μισή κούπα ρύζι




Πως το φτιάχνω,

Βάζουμε νερό να σκεπάσει το κρέας και το βάζουμε να βράσει για μιάμιση ώρα. Όση ώρα ψήνεται βγάζουμε με μια σουρωτή κουτάλα τους αφρούς. Μετά Βγάζουμε το κρέας σε ένα μπολ και προσθέσουμε   μισή κούπα ρύζι, Σέλινο, και 1 πράσο,  Λεμόνι, νοστιμιές Knor/Magi, λάδι και περιμένουμε άλλη μισή ώρα αφού ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε όσο μαγειρεύεται.  
Bon appétit!
χχχ