Υγιεινή Σαλάτα,

18/3/16



  Υλικά!

Ένα μικρό Λάχανο περίπου Ενός κιλού
  Οκτώ καρότα

 Λάδι, κατά Βούληση η ποσότητα Ξύδι,  κατά Βούληση
  Ένα Σκόρδο Ολόκληρο
  Ένα κιλό γιαούρτι Στραγγιστό (προτιμώ το κρικρι)   

  Προετοιμασία!

 Πλένουμε το λάχανο και τα καρότα. Αφαιρούμαι από το λάχανο το πρώτο φύλλο και κόβουμε λίγο το κοτσάνι από την μια πλευρά. Κατόπιν το κόβουμε στην μέση και το κάθε κομμάτι στα δυο έτσι ώστε να γίνουν τέσσερα κομμάτια. Στην συνέχεια, Κόβουμε σε παράλληλα λεπτά κομμάτια το λάχανο και το τοποθετούμε σε μια λεκάνη. Στο κάθε κομμάτι λάχανο θα χρειαστούμε δυο καρότα, τα οποία τρίβουμε από την χοντρή πλευρά του τρίφτη και τα μπερδεύουμε Όλα μαζί. Στο τέλος προσθέτουμε λάδι και ξύδι κατά βούληση. ΓιαουρτοΣκόρδιο Ένα σκόρδο αφού καθαρίσουμε τις φλούδες του βάζουμε ξύδι ένα φλιτζανάκι και το βάζουμε στο μίξερ. Τοποθετούμε το μείγμα στο Ένα κιλό γιαούρτι.

Σημειώσεις,
1.Η Σαλάτα μπορεί να την βάλετε σε ταπερ και να την χρησιμοποιήσετε μέσα σε 2-3 ημέρες το ίδιο και το ΓιαουρτοΣκόρδιο.
2. Μπορείτε να μπερδεύεται το ΓιαουρτοΣκόρδιο με το καρότο/Λάχανο ή να τα σερβίρεται χωριστά.
Όμορφα Υγιεινά!