1 1/2 Κιλό Σπανάκι
1 Άνηθο
1/2 Κιλό Φέτα (Εγώ βάζω Σελλιανη Ρεθύμνου)
Φρέσκο Φύλλο για πίτα (Βάζω Κουρου ή φτιάχνω)
1 Φρέσκο Κρεμμύδι κατά βούληση.
Εκτέλεση,
Πλένω Καλά το σπανάκι και το Άνηθο, κατόπιν το κόβω (σχετικά λεπτά) και το στύβω.Προσθέτω την Φέτα, σε μικρά-μικρά κομματάκια που κόβω με το χέρι. Βάζω ένα φύλλο λαδωμένο στο κάτω μέρος του ταψιού, ρίχνω την γέμιση και μετά ένα φύλλο λαδωμένο Επάνω καιιιι Έτοιμη για ψήσιμο.Την ψήνω 1 με 1 1/2 ώρα. Στην μεσαία σκάλα του φούρνου με την ένδειξη πάνω κάτω!
Καλή Επιτυχία!
Ρέκτης!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου