Λιβάνι: To θεϊκό δώρο των τριών Μάγων που σταματά τον καρκίνο.

24/8/24

 Λιβάνι: To θεϊκό δώρο των τριών Μάγων που σταματά τον καρκίνο.


Το αγνό αιθέριο λάδι λιβανιού χωρίς καθόλου φυτοφάρμακα ή χημικές επεμβάσεις αποβάλει τις τοξίνες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το νερό με 

λιβάνι είναι ένα παραδοσιακό ρόφημα στη Μέση Ανατολή 

για αιώνες. Σύμφωνα με τους γιατρούς τους, μόνο λίγοι άνθρωποι εκεί έχουν καρκίνο.

Το αγνό αιθέριο λάδι λιβανιού χωρίς καθόλου φυτοφάρμακα ή χημικές επεμβάσεις αποβάλει τις τοξίνες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Λιβάνι διαθέτει ιδιότητες αναλγητικές, αντι-αρθριτικές, αντιμυκητιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές, στυπτικές, χωνευτικές, διουρητικές, αποχρεμπτικές, ηρεμιστικές, τονωτικές και, επιπλέον, διαλύει τα αέρια του στομάχου.

Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιος παράγοντας στο λιβάνι που βοηθά στη διακοπή της εξάπλωσης του καρκίνου. Κάνει τα καρκινικά κύτταρα να κλείσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες:

«Ο καρκίνος ξεκινά όταν ο κώδικας DNA στον πυρήνα του κυττάρου καταστραφεί. Φαίνεται ότι το λιβάνι έχει μια λειτουργία επαναφοράς. Μπορεί να πει στο κύτταρο τι πρέπει να είναι ο σωστός κώδικας DNA. Το λιβάνι διαχωρίζει τον «εγκέφαλο» του καρκινικού κυττάρου -τον πυρήνα- από το «σώμα» -το κυτταρόπλασμα- και κλείνει τον πυρήνα για να σταματήσει να αναπαράγει τους αλλοιωμένους κώδικες DNA».

Επίσης προσφέρει πνευματική ανάταση και έχει αγχολυτικές και αντικαταθλιπτικές ικανότητες.


Μιχάλης Αντωνιάδης