Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική.

28/7/24

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ.


Ο πατέρας του τον παράτησε όταν ήταν 3 ετών, 

η κόρη του πέθανε όταν ήταν 8 μηνών, 

η γυναίκα του πέθανε σε τροχαίο, 

ο καλύτερός του φίλος πέθανε από υπερβολική δόση. 

Και παρ' όλα αυτά, ο Κιάνου Ριβς δεν έχασε ποτέ τη λάμψη του, ο κόσμος δεν τελείωσε ποτέ.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Lake House»

άκουσε δύο βοηθούς κοστουμιών να μιλάνε και μια γυναίκα να κλαίει γιατί θα έχανε το σπίτι της αν δεν πλήρωνε 20.000 δολάρια. Τα μετέφερε στον λογαριασμό της.

Στα γενέθλιά του το 2010, πήγε μόνος του σε ένα αρτοποιείο και αγόρασε ένα cupcake, με ένα μόνο κερί. Ενώ το έτρωγε έξω, κέρασε όλους τους πελάτες δωρεάν καφέ και ψωμί. Ήταν τα υπέροχα γενέθλιά του.

Με όσα κέρδισε από την τριλογία του Matrix, μοίρασε 50 εκατομμύρια δολάρια στο προσωπικό των ειδικών εφέ γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν οι πραγματικοί ήρωες των ταινιών.

Δεν έχει σχεδόν κανένα να τον ντουμπλάρει, εκτός από πολύ συγκεκριμένα πράγματα όπως ακροβατικά, γι' αυτό ακριβώς αναγνώρισε τη δουλειά των body double και χάρισε στον καθένα από μια μοτοσυκλέτα Harley Davidson.

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί τακτικά το μετρό και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως το λεωφορείο όταν το απαιτεί η περίπτωση γιατί είναι το πιο πρακτικό και δεν ντρέπεται ποτέ.

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός νοσοκομείων υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από αυτόν.

Δώρισε το 90% του μισθού του σε κάποιες ταινίες για να προσλάβει η παραγωγή και άλλους σταρ.

Το 1997, ένας παπαράτσι τον βρήκε στο δρόμο δίπλα σε έναν άστεγο, άκουσε τη ζωή του άστεγου και πήρε πρωινό μαζί του.

Όλα τα καλά που γνωρίζουμε για τον Κιάνου Ριβς δεν ήταν κάτι που μας είπε, αλλά μάλλον ποιος επωφελήθηκε από αυτό. Δεν βγήκε ποτέ να πει τίποτα.

Μετά από όλα όσα βίωσε, 

θα είχε μια πιο θλιβερή και πιο απαισιόδοξη άποψη για τη ζωή, αλλά και πάλι προτιμούσε να είναι αυτό το καλό πράγμα, ανάμεσα σε όλα τα κακά που υπάρχουν.

"Τα λεφτά δεν σημαίνουν τίποτα για μένα. Έβγαλα πολλά λεφτά αλλά θέλω να απολαύσω τη ζωή και όχι να αγχώνομαι για την αύξηση του τραπεζικού μου λογαριασμού. Δίνω πολλά και ζω μια απλή ζωή, ότι χωράω σε μια βαλίτσα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική. "




Μιχάλης Αντωνιάδης