Λωρίδα της Γάζας έχει εγκαθιδρυθεί ένα χαλιφάτο της ΧΑΜΑΣ,

12/11/23

 Στόχος, ο δυτικός πολιτισμός...


«Πληροφορήθηκα, όπως και πολλοί άλλοι, τη διοργάνωση συναυλίας αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, στην οποία πρωτοστατεί το ΚΚΕ και ενισχύουν διάφορες άλλες ακροαριστερές οργανώσεις και θα συμμετάσχουν οι αυλικοί καλλιτέχνες του κόμματος αυτού. Δικαίωμά τους. 


Ζουν σε μία χώρα όπου προστατεύεται το δικαίωμα της ελευθερίας του Λόγου, της Συνείδησης και, κυρίως, το δικαίωμα στη διαφωνία. To make long story short, προστατεύονται όλα εκείνα τα δικαιώματα, τα οποία όχι μόνο καταστρατηγούνται, αλλά έχουν εξοβελιστεί με αίμα και αμέτρητα θύματα, από εκείνους στους οποίους τάσσονται αλληλέγγυοι όλοι οι παραπάνω. 


Και πάλι, δικαίωμά τους είναι να στηρίζουν τυραννικά καθεστώτα. Μπορούν να το κάνουν όσο θέλουν, αρκεί να μη αποπειραθούν να επιβάλλουν ένα τέτοιο στην πατρίδα μας, γιατί η απάντηση θα είναι η συντριπτική, όπως και την τελευταία φορά. 


Το 2006 η ΧΑΜΑΣ ανέλαβε την εξουσία με εκλογές και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τις καταργήσει. Έκτοτε, ποτέ κανείς δεν εξελέγη και τη «διακυβέρνηση» της Λωρίδας έχει αναλάβει δικτατορικά, αλλά με πάνδημη συναίνεση του πληθυσμού της, μία τρομοκρατική οργάνωση, η οποία έχει ως πρώτο διακηρυγμένο στόχο την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ, την εξόντωση όλων των κατοίκων του, αλλά και των Εβραίων όπου γης. 


Πολλοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδάκια της Γάζας, αλλά κανείς δεν λέει την πραγματική αλήθεια. Ένα από τα βασικά συνθήματα της ΧΑΜΑΣ είναι: το μεγαλύτερο όπλο μας, είναι οι κοιλιές των γυναικών μας, γιατί θα συνεχίζουν για πάντα να γεννούν μάρτυρες. 


Αξίζει να αναφέρουμε πως οι μανάδες αυτές - αν μπορεί κανείς να τις αποκαλέσει έτσι - οικειοθελώς προσφέρουν τα βλαστάρια τους στο παιδομάζωμα της ΧΑΜΑΣ, η οποία από τρυφερή ηλικία τα στρατολογεί, τα γαλουχεί στο μίσος κατά του Ισραήλ, τα εκπαιδεύει στα όπλα και τα προετοιμάζει είτε για τρομοκρατικές δράσεις όπως αυτή της 7ης Οκτωβρίου, είτε για βομβιστές αυτοκτονίας. Έτσι δικαιώνεται η πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Γκόλντα Μέγιερ που είπε:

 Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή θα έρθει όταν οι άραβες μάθουν να αγαπούν τα παιδιά τους, περισσότερο απ’ όσο μισούν εμάς. 


Στη Λωρίδα της Γάζας, δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχει μόνο το ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς, για το οποίο υπάρχει μόνο μία αλήθεια, εκείνη που γράφει το Κοράνι, στην ερμηνεία των ηγετών της τρομοκρατικής οργάνωσης ΧΑΜΑΣ. Η γυναίκα θεωρείται σκεύος ηδονής και αναπαραγωγής μαρτύρων. Δεν απολαμβάνει κανενός δικαιώματος και προστασίας, κλεισμένη στους τοίχους του σπιτιού, φορώντας μόνο συγκεκριμένα ρούχα που τυγχάνουν της εγκρίσεως της ΧΑΜΑΣ. 


Τα παιδιά θεωρούνται κινούμενα και ομιλούντα όπλα, τα οποία θυσιάζονται χωρίς τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό σε πράξεις τρομοκρατίας ως βομβιστές αυτοκτονίας. Οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνται εκτρώματα της φύσης, διασύρονται, διαπομπεύονται και εκτοξεύονται από ταράτσες σε κοινή θέα προς γνώση και παραδειγματισμό. 


Εννοείται πως δεν μπορεί καν να γίνει λόγος για στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αυτό της ισονομίας και της ισηγορίας, όταν οι μυστικές υπηρεσίες της ΧΑΜΑΣ εκτός από τα ζητήματα της «ασφάλειας» έχουν αναλάβει το ρόλο του δικαστή και του δήμιου, με τις εξωδικαστικές εκτελέσεις υπαρκτών ή επινοημένων αντιφρονούντων να αγγίζουν τις δεκάδες χιλιάδες με την κατηγορία της «συνεργασίας με τον εχθρό». 


Παρά τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που προσέφεραν οι χορηγοί της ΧΑΜΑΣ, το Ιράν, το Κατάρ, άλλες αραβικές χώρες και την αβάσταχτη φορολογία των πάντων, τα χρήματα αυτά δεν αξιοποιήθηκαν για τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων που ζούσαν και ζουν στην απόλυτη ένδεια, αλλά για την καλοπέραση των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης σε πολυτελείς επαύλεις στο Κατάρ και στην Τουρκία, στην κατασκευή τούνελ και στον εξοπλισμό των τρομοκρατών, για έναν πόλεμο που δεν μπορούν και δεν θα κερδίσουν ποτέ. 


Ουσιαστικά, στη Λωρίδα της Γάζας έχει εγκαθιδρυθεί ένα χαλιφάτο της ΧΑΜΑΣ ένα θεοκρατικό καθεστώς που έχει στόχο όχι μόνο το Ισραήλ αλλά ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό. 


Πρόκειται για ένα προγεφύρωμα του αραβικού ολοκληρωτικού επεκτατισμού στις ακτές της Μεσογείου, με βλέψεις προς την Ευρώπη, αφού οι ίδιοι ομολογούν πως διαθέτουν έναν αόρατο στρατό εκατομμυρίων μαρτύρων, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν ως «πρόσφυγες» ή «μετανάστες» σε πολλές δυτικοευρωπαϊκές χώρες, όπου δημιούργησαν τα δικά τους γκέτο και απαιτούν από τους γηγενείς πληθυσμούς όχι μόνο να σεβαστούν τα δικά τους αρχαϊκά και ασύμβατα με τις αξίες του δυτικού πολιτισμού έθιμα, μα και να τα υιοθετήσουν κιόλας».


                            Αρθρο του Δ.Τριανταφυλλίδη από το liberal.gr