Προλαμβάνουμε αλλά ΚΑΙ θεραπεύουμε Λοιμώξεις και Χρόνιες Ασθένειες,

8/8/23


 


Βασική τετράδα ΦΥΣΙΚΏΝ συμπληρωμάτων, η οποία δύναται να παρέχει σε έναν οργανισμό ΌΛΑ τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία διότι μόνον Καλύπτοντας τις ελλείψεις του οργανισμού.

Πρόκειται για 

– Τα φύκια A.F.A, τα οποία δίνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός ώστε να είναι πλήρης, βιταμινών, μετάλλων/ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, ενζύμων, κ.α, ενώ αναζωογονεί την εντερική χλωρίδα.

– Το πρωτόγαλα, το οποίο στηρίζει και ενισχύει απόλυτα το ανοσοποιητικό και έτσι μπορεί να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε “εχθρό”, ενώ ταυτόχρονα έχει και προβιοτική και αντιφλεγμονώδη δράση! Ειδικότερα, όσον αφορά τα αυτοάνοσα, επαναπροσδιορίζει το ανοσοποιητικό ώστε να ΜΗΝ επιτίθεται στον εαυτό του!

– Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, για εγκέφαλο, νευρικό σύστημα, καρδιά, κυκλοφορικό, κ.α. απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα (θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σε περιπτώσεις αυτοάνοσων νόσων οι ασθενείς έχουν βρεθεί με ανισορροπία τις αναλογίας ωμέγα 3/ωμέγα 6, της τάξεως του 1/30 και πάνω!), και τέλος, 

– Μία ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα υγείας, η οποία βελτιώνει το κυκλοφορικό, την υγιεία ολόκληρου του καρδιαγγειακού, καθαρίζει τις αρτηρίες και τους πνεύμονες, και ένα σωρό ακόμη λειτουργίες στον οργανισμό.

Περιέχει: Φλοιό πεύκου (πυκνογενόλη)-τζίνγκο μπιλόμπα–εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού (εκτός των άλλων, και τα τρία συστατικά, είναι δυνατά αντιοξειδωτικά).

Με αυτήν την βασική τετράδα, καλύπτουμε τα πάντα στο σώμα, όλες τις ανάγκες του και έτσι του δίνουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσει μόνο του το/τα πρόβλημα/τα που μπορεί να προκύψει/ουν!!

Επίσης, πολύ σημαντικό, όλα έχουν αποτοξινωτικές, αντιοξειδωτικές ΚΑΙ αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες!!

Φυσικά απαραίτητο είναι να βάλουμε και μία οποιαδήποτε μορφή άσκησης στην ζωή μας, αλλά και η καλή ψυχολογία!

Τρόποι για να αρχίσετε να αντιστρέφετε το αυτοάνοσο νόσημά σας - Προϊόντα της Φύσης


Αναδημοσίευση Από ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ