Αυτόματη Κωδικοποίηση, Ξένης-γλώσσας στον εγκέφαλο,

13/7/21




Αποκαλύφθηκε μυστική μέθοδος εκμάθησης της αυτόματης κωδικοποίησης της αγγλικής γλώσσας στον εγκέφαλο

Οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών φοβούνται για τις επιχειρήσεις τους. Το Νευρογλωσσικό Εργαστήριο στη Βοστώνη (ΗΠΑ) αποκάλυψε την αμφιλεγόμενη, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα για αυτόματη κωδικοποίηση της γλώσσας στον εγκέφαλο. Χάρη σε αυτή τη φόρμουλα, πάνω από 7.000 άτομα στις ΗΠΑ που θεωρούσαν τον εαυτό τους τεμπέληδες, χωρίς γλωσσικές ικανότητες ή πολύ μεγάλους για να μαθαίνουν πια, έμαθαν ανεξάρτητα και χωρίς προσπάθεια την ξένη γλώσσα της επιλογής τους σε μόλις μερικές εβδομάδες!


Η νέα αποκαλυφθείσα μέθοδος θα εξαλείψει τις ξεπερασμένες μεθόδους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και θα καταστρέψει την επιχείρηση των φροντιστηρίων; Εξαιρετικοί νευροεπιστήμονες, γλωσσολόγοι και πολύγλωσσοι είναι σύμφωνοι ότι δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική μέθοδος από αυτή. Και δεν θα δημιουργηθεί ξανά επειδή το Νευρογλωσσικό Εργαστήριο στη Βοστώνη έχει αποδείξει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι...



Αρκεί να ακούσεις τις ηχογραφήσεις και "να προγραμματίσεις" τον εγκέφαλο να απορροφήσει αυτόματα τα αγγλικά σαν σφουγγάρι

Πριν η μέθοδος αυτόματης κωδικοποίησης γλώσσας στον εγκέφαλο διατεθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα, βοηθούσε τις μυστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα. Ο συνταξιούχος μυστικός πράκτορας Ευάγγελος Γεωργίου ανήκει στην ομάδα των αξιωματικών που ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν αυτήν την πρωτοποριακή μέθοδο.


"Ήμασταν γενναίοι, έξυπνοι και καλά εκπαιδευμένοι. Ήμασταν σε θέση να πολεμήσουμε και να πυροβολήσουμε, αλλά λόγω διπλωματικών σχέσεων απαιτούσαν επίσης να γνωρίζουμε τα αγγλικά. Άπταιστα, χωρίς κολλήματα ή ξένη προφορά. Δεν θέλαμε να φέρουμε ντροπή στην Πατρίδα μας, αλλά δεν είχαμε χρόνο να παρακολουθούμε μαθήματα, να καθόμαστε πάνω από τα βιβλία ή να συμπληρώνουμε τις ασκήσεις μας όπως τα παιδιά στο σχολείο. Λάβαμε αυτά τα "σεμινάρια". Απλά βάζαμε τα ακουστικά σε κάθε ελεύθερη στιγμή - συμπεριλαμβανομένης της ώρας που πέφταμε για ύπνο. Και η εκμάθηση γινόταν από μόνη της. Ήδη την 2η εβδομάδα μιλάγαμε σαν Βρετανοί...


Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια, εξακολουθώ να μιλάω άπταιστα αγγλικά. Τώρα στη συνταξιοδότηση ταξιδεύω αρκετά. Οι ξένοι, ακούγοντας το πώς μιλάω, με περνούν για Άγγλο. Απλά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είμαι από την Αγγλία! Χαίρομαι που αυτή η φόρμουλα είναι τώρα διαθέσιμη σε όλους. Θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους: να αισθάνονται αυτοπεποίθηση στο εξωτερικό, να αποκτούν νέες ικανότητες, να κερδίζουν περισσότερα".



Ποιο είναι το μυστικό της γρήγορης μεθόδου αυτόματης κωδικοποίησης γλώσσας στον εγκέφαλο;

Η μέθοδος αυτή ονομάζεται English Binaural System και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια του μαθήματος Alpha Lingmind. Είναι μια εξαιρετική διαδικασία που επηρεάζει τον εγκέφαλο μέσω της επιβεβαίωσης έτοιμων εκφράσεων και φράσεων, καθώς και ήχων σε ειδικές συχνότητες - που ονομάζονται binaural beats. Οι ήχοι αυτοί εξασφαλίζουν θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.


Πώς είναι δυνατόν; Την απάντηση δίνει ο επικεφαλής του Νευρογλωσσικού Εργαστηρίου της Βοστώνης - ο εξαιρετικός νευρογλωσσολόγος και πολύγλωσσος καθ. George R. Smith.


«Κυρίες και κύριοι, όταν ήσασταν παιδιά και μαθαίνατε τη μητρική σας γλώσσα, ξέρατε κάποια άλλη γλώσσα πριν; Μεταφράζατε προτάσεις, μαθαίνατε λέξεις και κάνατε ασκήσεις; Έχετε κοιτάξει στο λεξικό για να ελέγξετε την έννοια των λέξεων που μιλούσε η μητέρα σας; Φυσικά και όχι. Μάθατε χωρίς γνώσεις, και αυτή η εκμάθηση διεγείρεται από το περιβάλλον στο οποίο ζείτε.


Παρόλο που μπορεί να σας φανεί τώρα απίστευτο, τα επιστημονικά στοιχεία είναι τα εξής: εάν μπορείτε να μιλήσετε τη μητρική γλώσσα - μπορείτε επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα να μιλήσετε αγγλικά.


Το μυστικό της ταχείας μεθόδου αυτόματης κωδικοποίησης γλώσσας στον εγκέφαλο English Binaural System αποτελείται από την αμφίδρομη επίδραση στον ανθρώπινο εγκέφαλο - μέσω της υποσυνείδησης. Αρκεί να παραδόσεις το μυαλό σου στους ιδιαίτερους διεγερτικούς ήχους


1. Απόλυτη "βουτιά στη γλώσσα" - με βάση τη φυσική μέθοδο (ακριβώς όπως έχετε μάθει τη μητρική σας γλώσσα), η οποία αποτελείται από την επιβεβαίωση έτοιμων εκφράσεων και φράσεων. Κατά τη χρήση αυτής της μεθόδου, το μυαλό σου χαλαρώνει και ανοίγεται για τη γλωσσική γνώση, η οποία στη συνέχεια κωδικοποιείται αυτόματα βαθιά στο υποσυνείδητο του μυαλού σου. Στην πράξη είναι κάπως έτσι, εσύ κάθεσαι ή χαλαρώνεις όπως θέλεις και απλά ακούς χαλαρές ηχογραφήσεις. Νέες φράσεις και δομές γλώσσας εισέρχονται στον εγκέφαλό σου φυσικά, γρήγορα και χωρίς καμία προσπάθεια εκ μέρους σου. Ενώ μιλάς και σκέφτεσαι στα αγγλικά σαν ένας πραγματικός Άγγλος.


Τι εγγυάται αυτό το εξαιρετικά γρήγορο αποτέλεσμα; Λοιπόν αυτό είναι...


2. Ενεργοποίηση 800% των ικανοτήτων και 15 φορές ταχύτερη απομνημόνευση – με την βοήθεια της binaural beats δηλαδή των προσεκτικά επιλεγμένων ζευγών ήχων και εικόνων (παρακολουθούμενα στενά από το Εργαστήριό μας). Αυτά τα ζεύγη προγραμματίζουν τον εγκέφαλο για εξαιρετικά γρήγορη απομνημόνευση και μπλοκάρουν τη μελλοντική απώλεια μνήμης. Χάρη στο binaural beats, απορροφάς τη γλώσσα σαν σφουγγάρι, σαν ένα παιδί που με φυσικό τρόπο μαθαίνει τη μητρική του γλώσσα. Ποτέ πριν δεν έχει εφευρεθεί μια τόσο επαναστατική μέθοδος νευρογλωσσικού προγραμματισμού του εγκεφάλου. Οι ήχοι των binaural beats είναι ομοιόμορφοι, χαλαροί και ευχάριστοι, αλλά είναι ένα πραγματικό όπλο στον αγώνα για γρήγορη και μακρόχρονη μνήμη. Απομακρύνεται από σένα ολόκληρο το "βάρος" της εκμάθησης, το οποίο δεν σου άρεσε τόσο πολύ (όπως και στους περισσότερους ανθρώπους) και το οποίο σου έπαιρνε χρόνο, ενέργεια και δύναμη. Από εδώ και πέρα, φυσικά και αυτόματα θα ανοίξεις τον εγκέφαλό σου για να θυμάσαι και η εκμάθηση των αγγλικών θα είναι άμεση, διαισθητική και ευχάριστη.


Με μια λέξη - προσφέρεις μόνο το μυαλό σου και η εντατική μάθηση είναι αυτόματη!"



καθηγ. George R. Smith


νευρογλωσσολόγος, πολύγλωσσος


επικεφαλής του Νευρογλωσσολογικού Εργαστηρίου στη Βοστώνη


Σκέψου δύο φορές προτού χάσεις χρόνο, ενέργεια και αρκετά χρήματα σε ξεπερασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας

Η γρήγορη μέθοδος αυτόματης κωδικοποίησης γλώσσας στον εγκέφαλο English Binaural System είναι η πρώτη και μοναδική μέθοδος που ακόμη και οι άνθρωποι που είναι απασχολημένοι, τεμπέληδες ή χωρίς γλωσσικό ταλέντο εξασφαλίζουν τόσο θεαματικά αποτελέσματα.


Ανεξάρτητα από την ηλικία, την εκπαίδευση ή την ικανότητά σου – μπορείς κι εσύ να αρχίσεις να μιλάς στην αγγλική γλώσσα ελεύθερα και με ευχέρεια, όπως στη μητρική σου γλώσσα. Χωρίς να σκέφτεσαι ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσεις, ποιους χρόνους ή τον τρόπο χρήσης. Οι έτοιμες προτάσεις θα εμφανίζονται αυτόματα στο κεφάλι σου.


Θα σταματήσεις να μεταφράζεις προτάσεις στο μυαλό σου εν ώρα ομιλίας. Αυτό συμβαίνει επειδή θα αρχίσεις να σκέφτεσαι στα Αγγλικά. Χάρη σε αυτό, θα ξεπεράσεις το φράγμα που σε κάνει να νιώθεις ντροπή και να φοβάσαι να μιλάς στη ξένη γλώσσα. Θα το πετύχεις γρήγορα, οικονομικά και αβίαστα. Ως εκ τούτου, εάν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι...



Δεν έχεις χρόνο για μάθημα;


Δεν χρειάζεται να παρακολουθείς γλωσσικά μαθήματα ή διδασκαλία για αρκετά χρόνια. Να κάθεσαι επί ώρες σε βιβλία ή να σπαταλάς χρόνο για να λύσεις περίπλοκες ασκήσεις γραμματικής. Ο τύπος αυτόματης κωδικοποίησης γλώσσας στον εγκέφαλο English Binaural System σου επιτρέπει να μάθεις τη γλώσσα χωρίς να σκέφτεσαι, χωρίς προσπάθεια, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας ευχάριστης χαλάρωσης! Αυτό σημαίνει ότι θα μάθεις αβίαστα και θα αφομοιώσεις τη γνώση μέσω της δράσης του υποσυνείδητου. Η γνώση απλώς εισχωρεί στον εγκέφαλό σου. Και δεν είναι μόνο αυτά! Αυτή η μέθοδος εγγυάται ότι θα αρχίσεις να μιλάς άπταιστα σε χρόνο ρεκόρ, αδύνατο να το αποκτήσεις με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο!



Λυπάσαι τα χρήματα;


Δεν σπαταλάς δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, καθηγητές και δαπανηρά εγχειρίδια. Επιπλέον, είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επενδύσεις στη ζωή σου. Όταν θα βελτιώσεις τις γλωσσικές δεξιότητές σου, θα πάρεις την πολυαναμενόμενη προαγωγή ή καλύτερη αμειβόμενη δουλειά, χάρη στην οποία θα ξεκινήσεις να κερδίζεις έως και 5 φορές περισσότερα από ό, τι σήμερα.



Δεν σου αρέσει η εκμάθηση;


Ούτε που θα καταλάβεις ότι μαθαίνεις! Η επιθυμία, τα κίνητρα και η συστηματικότητα είναι εντελώς περιττά για σένα. Δεν χρειάζεται να μαθαίνεις λέξεις και κλίσεις ρημάτων ή να προσπαθείς να καταλάβεις μάταια τη γραμματική. Το φαινόμενο αυτής της πρωτοποριακής φόρμουλας βασίζεται στο γεγονός ότι η εκμάθηση γίνεται με υποσυνείδητο τρόπο και η νέα γλωσσική γνώση κωδικοποιείται αυτόματα στον εγκέφαλο!



Τα τελευταία στοιχεία από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης της Αγοράς Εργασίας δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι η ελάχιστη απαίτηση για προσφορές θέσεων εργασίας. Αν δεν τη τηρείς, κερδίζεις έως και 5 φορές λιγότερα από αυτά που αξίζεις. Η εκπαίδευση, η εμπειρία ή ακόμα και η γνωριμία, δεν αρκούν για να έχεις μια καλά αμειβόμενη δουλειά, προαγωγή ή αύξηση. Μόνο όταν μιλάς γλώσσες, βρίσκεσαι στην αγορά εργασίας στην Ευρώπη και στον κόσμο.


Τώρα ο καθένας μπορεί να καταλάβει και να μιλήσει άπταιστα αγγλικά

Δεν χρειάζεσαι πλέον τον χρόνο, τα χρήματα ή την ικανότητα για να μιλάς άπταιστα ως ντόπιος Άγγλος. Πρόκειται για την προσωπική εγγύηση του επικεφαλής του Νευρογλωσσολογικού Εργαστηρίου στη Βοστώνη, του Georg R. Smith. Γίνε και εσύ ένα από τα 7.000 άτομα που έχουν ήδη εγκαταλείψει τις βαρετές, δαπανηρές και αναποτελεσματικές μεθόδους μάθησης και έμαθαν αβίαστα την αγγλική γλώσσα σε 2 εβδομάδες. Είναι μία προσφορά χωρίς κανένα κίνδυνο. Ο καθ. George R. Smith προσφέρει 100% εγγύηση ικανοποίησης.


Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να λάβεις τη μέθοδο με τη συμμετοχή στην εκπτωτική πλατφόρμα με επιδότηση 69 EUR φθηνότερα. Η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι το τέλους του 13.07.2021. Μπορείτε να λάβετε την ταχεία μέθοδος αυτόματης κωδικοποίησης της αγγλικής γλώσσας στον εγκέφαλο μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας.


Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις την επιδοτούμενη μέθοδο και να μάθεις γρήγορα και χωρίς κόπο αγγλικά>> Alpha Lingmind (morenglish4u.com)


Τα πιο συχνά διαβασμένα από τον τομέα ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ:


Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φροντιστηρίων ξένων γλωσσών



Γνωστική μέθοδος - είναι καλή για τους αρχάριους;



Αντίκρουση στη μέθοδο γραμματικής και μετάφρασης



Κατάταξη εναλλακτικών μεθόδων εκμάθησης γλωσσών



1 απλό μυστικό των πολύγλωσσων



5 αρχές της αποτελεσματικής εκμάθησης ξένων γλωσσών



Είναι δυνατόν να μάθεις τη γλώσσα κατά την ώρα του ύπνου; 3 επιστημονικά δεδομένα



Οι τρεις πιο δύσκολες γλώσσες στον κόσμο


Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι το κλειδί για την επιτυχία και τα μεγάλα χρηματικά κέρδη


καλύτερη εργασία - η γλωσσική ικανότητα είναι η βασική απαίτηση στις προσφορές θέσεων εργασίας



έως και 5 φορές περισσότερα κέρδη - Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι το πρώτο βήμα για καλύτερες θέσεις εργασίας, προαγωγές και αυξήσεις μισθού



ευκαιρία εργασίας στο εξωτερικό - δηλ. κέρδη έως και 10 φορές υψηλότερα από ό, τι στην Ελλάδα



άνεση στο εξωτερικό - επικοινωνία χωρίς προβλήματα με ξένους στα ταξίδια



προσωπική ανάπτυξη - καλύτερη εκπαίδευση, μεγαλύτερη ικανότητα και ενδιαφέρον χόμπι



σεβασμός από τους φίλους - οι άνθρωποι θαυμάζουν τους ανθρώπους που γνωρίζουν ξένες γλώσσες


Γιατί τα γλωσσικά φροντιστήρια είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων;

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ

Ένα εξάμηνο (δηλαδή μόλις 5 μήνες) «μάθησης» σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών κοστίζει από 500 έως 1250 ευρώ και αυτό δεν αποτελεί μία εφάπαξ δαπάνη. Για να μάθεις μια γλώσσα σε αρχικό επίπεδο επικοινωνίας πρέπει να περάσεις τουλάχιστον 6 εξάμηνα μάθησης, το οποίο κοστίζει συνολικά από 3 έως 7,5 χιλιάδες ευρώ! Σε αυτά προστίθεται και η αγορά εγχειριδίων για κάθε εξάμηνο, σε τιμή από 30 έως 80 ευρώ ανά σετ. Ακόμη και αν κάποιος έχει αυτά τα χρήματα - η πιθανότητα ώστε το μάθημα να του εξασφαλίσει άριστη γνώση της ξένης γλώσσας είναι αμελητέα.


ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα μαθήματα συνήθως πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 1,5 ώρα. Σε διάστημα 6 εξαμήνων είναι 360 ώρες, εκ των οποίων μόνο το 20% της προσοχής του καθηγητή αφιερώνεται στον μαθητή. Θα πρέπει να προστεθεί και ο χρόνος που ξοδεύεται για τη μεταφορά στο φροντιστήριο, τη συμπλήρωση κουραστικών ασκήσεων γραμματικής στο σπίτι (οι οποίες έτσι κι αλλιώς δε διδάσκουν κατανόηση και ομιλία) και οι συνεχείς επαναλήψεις του υλικού.


ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο μαθητής ακούει άλλους μαθητές που μιλούν με λάθη και κακή προφορά - τα ακούει και μαθαίνει τις κακές συνήθειες της γλώσσας. Προστίθεται σε αυτό η ντροπή και ο φόβος να κάνει λάθος. Οι συμμετέχοντες σε τέτοια μαθήματα παραδέχονται ότι ντρέπονται να παίρνουν μέρος στο μάθημα μήπως κάνουν τον εαυτό τους ανόητο μπροστά από την υπόλοιπη ομάδα - χωρίς να γνωρίζουν τη λέξη ή να χαλώντας την προφορά.


ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Η μετάφραση προτάσεων, η συνεχής επανάληψη λέξεων και κλίσεων, η περίπλοκη γραμματική, η συμπλήρωση κενών στα κείμενα - όλα αυτά είναι απλά βαρετά. Και αποδείχθηκε ότι αν ο εγκέφαλος βαριέται, η ικανότητα απομνημόνευσης εξασθενεί. Επιπλέον, στα γλωσσικά μαθήματα δίνεται μεγάλη προσοχή στην ανάγνωση και στη γραφή και όχι στην ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας.