Υλικά,
500 γραμμάρια Αρακά κατεψυγμένο
2 κουταλάκια Νοστιμιές Knor/Magi
1 κρεμμύδι σαν πορτοκάλι, που το έχουμε λιώσει στο Μουλτι
1 ποτήρι αραιωμένο πελτέ ντομάτας
Μισό φλιτζάνι λάδι
Παρασκευή,
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, και ρίχνουμε να τσιγαριστεί το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε τον Αρακά και ανακατεύουμε. Κατόπιν τον ντοματο_πελτέ και τα 2 κουταλάκια Νοστιμιές Knor/Magi ανακατεύουμε, εάν έχει λίγο ζουμί προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, μισή ώρα ψήνεται και Τσουπ, είσαι Ετοιμοο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου