Σπανακόπιτα Σούπερ!

18/3/16




Υλικά, 

 1 1/2 Κιλό Σπανάκι 1 Άνηθο 1/2 Κιλό Φέτα (Εγώ βάζω Σελλιανη Ρεθύμνου) Φρέσκο Φύλλο για πίτα (Βάζω Κουρου ή φτιάχνω) 1 Φρέσκο Κρεμμύδι κατά βούληση.


Εκτέλεση,
Πλένω Καλά το σπανάκι και το Άνηθο, κατόπιν το κόβω (σχετικά λεπτά) και το στύβω.Προσθέτω την Φέτα,  σε μικρά-μικρά κομματάκια που κόβω με το χέρι. Βάζω ένα φύλλο λαδωμένο στο κάτω μέρος του ταψιού, ρίχνω την γέμιση και μετά ένα φύλλο λαδωμένο Επάνω καιιιι Έτοιμη για ψήσιμο.Την ψήνω 1 με 1 1/2 ώρα. Στην μεσαία σκάλα του φούρνου με την ένδειξη πάνω κάτω!
Καλή Επιτυχία!
Ρέκτης!